RSS RSSFacebookTwitter Soler i Sauret

Última hora

Modificació d'horaris L71

A partir del dilluns 13 de setembre es modifiquen els horaris de la línia L71 en la franja del migdia.

Els horaris quedaran de la manera següent:

 

Informe de Sostenibilitat 2020

Per cinquè any consecutiu, Soler i Sauret publica l’informe de Sostenibilitat de l’empresa dins del marc del Pacte Mundial de les Nacions Unides. L’informe de sostenibilitat és l’eina amb que l’empresa posa en coneixement de tots els seus grups d’interès les polítiques, accions, mesures i indicadors que permetin un retiment de comptes i transparència en relació a la sostenibilitat i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Ja fa anys que la sostenibilitat no és un afegit ni un aspecte cosmètic de les empreses, sinó un element de transformació, solidesa i competitivitat que es defineix a nivell estratègic, i que articula les relaciones i operacions i redissenya els serveis/productes de les empreses. La creació de valor des de la sostenibilitat garanteix el futur per a les empreses, la lluita contra el canvi climàtic i el futur de les comunitats i del planeta.

L’informe de Sostenibilitat està basat en la metodologia del reporting per grups d’interès, afectats directa o indirectament per l’activitat de l’empresa. Entorn als requeriments i expectatives legítimes d’aquests grups d’interès, vinculades les nostres accions i polítiques entorn els 10 principis del Pacte Mundial, i els nostres objectius i mètriques als ODS, és amb el que hem plantejat l’informe que us presentem.

L’any 2020 ha estat un any difícil i atípic en molts sentits. La pandèmia de la COVID-19 ha sacsejat de manera profunda el funcionament de la nostra societat, provocant un immens dolor humà i generant una intensa crisis sanitària, social i econòmica sense precedents. Si bé l’esforç ha estat ingent per a totes les empreses, sobretot les Pimes i els/les autònoms/es, lluitant per la supervivència, la sostenibilitat ha continuat ajudant-nos a definir qui som, a on volen arribar i com farem per arribar-hi.

L’informe de 2020, així com els dels anys anteriors, els podeu consultar al nostre web. També els podeu trobar al web del Pacte Mundial.

Desviament per obres línies V1, V3 i V41

A partir del dilluns 26 de juliol es realitzaran obres a la Rambla Mossèn Jacint Verdaguer de Valldoreix que tindran una duració aproximada de quatre mesos. Les línies V1, V3 i V41 circularan desviades pel carrer de Sant Albert i Pg Rubí. La parada de Jacint Verdaguer - Casal de Cultura quedarà desplaçada a l'altre banda del carrer Sant Albert.

Reglament EMAS

Soler i Sauret ha estat certificada amb el sistema de gestió ambiental creat per la Comissió Europea d’acord amb el Reglament EMAS.

L'EMAS (Eco-Management and Audit Scheme) és una eina d'ús voluntari disponible per a qualsevol organització que operi en algun sector econòmic de la Unió Europea o fora de la Unió Europea i que vulgui assumir una responsabilitat ambiental i econòmica, millorar el seu comportament ambiental, i comunicar els seus resultats ambientals a la societat i a les parts interessades en general.

Soler i Sauret disposa d'un sistema de gestió ambiental i d'uns objectius de millora contínua que han aconseguit reduir el consum de combustible gràcies a la incorporació de vehicles híbrids i a la implantació en alguns dels seus vehicles d’un sistema de monitoratge que registra informació sobre la flota. Aquesta informació permet millorar aspectes d’eficiència, d’estalvi energètic, de formació del personal de conducció, d’optimització de recursos i de seguretat.

 https://territori.gencat.cat/ca/actualitat/nota-premsa/?id=406243

Imagen

 

Últimes notícies

 • Soler i Sauret, S.A. va presentar ahir els excel·lents resultats del funcionament del transport a demanda a Vallirana (Barcelona). +

  Soler i Sauret, S.A. va presentar ahir els excel·lents resultats del funcionament del transport a demanda a Vallirana (Barcelona). Des del passat 1 d’agost, Soler i Sauret, S.A. opera un Llegir més
 • Vallirana presenta el nou servei de transport urbà. +

  Vallirana presenta el nou servei de transport urbà. El nou servei del Vallibus que començarà el proper 1 d’agost, tindrà 3 línies i un servei de bus a demanda. (Si Llegir més
 • L'informe de Sostenibilitat de Soler i Sauret s'incorpora al Directori RScat de la Generalitat de Catalunya +

  L’aposta decidida per integrar aspectes socials, mediambientals i de bon govern en la gestió de les empreses i organitzacions, ha anat guanyant posicions a mesura que el sector empresarial, la Llegir més
 • Soler i Sauret col·labora al Territori Special 2017 Sant Just Desvern +

  El passat 14 de maig es va celebrar el Territori Special 2017 a Sant Just Desvern, una trobada esportiva de més de 600 esportistes amb discapacitat intel·lectual de tot l’estat Llegir més
 • 1
xarxes socials